الزامات حسابداری گاو شیری-مشاور مالیاتی-شرکت حسابداری -مشاور مالی -وکیل مالیاتی

آیا خروسک واگیر دارد؟ بعضی از افراد در دوران کودکی ممکن است چند بار خروسک بگیرند، ولی این بیماری در هر سنی ممکن است رخ دهد. 6-سایر ترکیبات شیر: علاوه بر ترکیبات پنج گانه فوق که قسمت عمده شیر را به خود اختصاص داده و ترکیبات اصلی شیر هستند شیر حاوی ترکیبات دیگری نیز می باشدکه اگر چه مقدارشان کم می باشد ولی بعضا از اهمیت زیادی برخوردار هستند از جمله این مواد می توان به ویتامین ها و آنزیم ها اشاره کرد، همچنین وجود ترکیبات ازته غیر پروتئینی و بعضی از گازها در شیر در شیر قابل ذکر است .

5-خاکستر(املاح) : مقدار خاکستر شیر بیانگر میزان مواد غبر قابل سوختن می باشد و متوسط آن در شیر طبیعی حدود 7/0 درصد است.بالا رفتن درصد خاکستر شیر بیانگر ایجاد شرایط غیر طبیعی است .خاکستر شیر در واقع نشانگر میزان کل مواد معدنی شیر است.مواد معدنی شیربه دو دسته ترکیبا ت اصلی و عناصر نادر تقسیم می شوند. کازئین که پروتئین اصلی شیر است حدود 80 درصد کل پروتئین های شیر را تشکیل می دهد و 20 درصد باقیمانده به پروتئین های آب پنیر که اصطلاحا پروتئین های سرم شیر نامیده می شوند، اختصاص دارد . مقدارلاکتوز شیر طبیعی بین4/4تا5/2 درزصد متغییر است که این مقدار 50 تا 52 درصد از کل مواد جامد شیر پس چرخ را شامل می شود .

کازئین دارای چهار بخش اصلی است که عبارتند از آلفا Sیک – کازئین ، آلفا Sدو – کازئین ، بتا – کازئین و کاپا – کازئین ، که تمام بخش ها در PH:4/6 شیر رسوب می کند. 3-پروتئین: 3.پروتئین: پروتئین های شیر را به دو بخش اصلی کازئین و پروتئین های آب پنیر تقسیم می کنند .متوسط میزان پروتئین شیر5/3 درصد می باشد . ابتدا از گوشت گاو استفاده میشد اما سرانجام انسان توانست چگونگی دوشش شیر گاو را فرا بگیرد. بوی گوشت به ترشح بزاق و شیره های معده کمک کرده، سبب تسهیل فرایند هضم، افزایش جذب مواد غذايی و افزايش ميزان اشتها به گوشت می شود.

از طرفی علوفه نیز سبب ماندگاری غذا در شکمبه می گردد که نتیجه آن افزایش فرآیند نشخوار، افزایش مدت زمان جویدن، افزایش بافرهای بزاقی و حفظ سلامتی شکمبه است. پس از مصرف توسط دام به توده خمیر چسبناک تبدیل شده و به دیواره شکمبه و روده ها می چسبد و دام را دچار ناراحتی های گوارشی می نماید علاوه بر این اکثر نان خشک های مورد استفاده دردامداری ها آلوده به کپک ،میکروب و سایر اجسام خارجی می باشد که باعث مسمومیت ، سقط جنین و ابتلا دام به برخی بیماری ها و درنهایت افزایش هزینه های درمانی می شود.

سرعت افزایش وزن روزانه پائین و ضریب تبدیل غذائی بالا (مخصوصاً در توده ژنتیکی بومی سالانه سبب اتلاف حجم بالای مواد خوراکی می شود. یک برنامه کرم زدایی موفق همراه با مدیریت خوب کلی گله، افزایش تولید شیر در گاوها را منجر می شود، و به موجب آن سبب وزن از شیر گیری گوساله می شود. این گوسفند نیز مانند انواع گوسفند زنده موجود در ایران دارای ویژگیهای ظاهری و بدنی بسیار خاصی میباشد که سبب تمایز و برتری آن نسبت به سایر دام ها شده است. ⭕️گاو های نر هم نسبت به گاو های ماده برای انگل های داخلی مستعد تر هستند.

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی احداث گاوداری شیری هلشتاین ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . گاوها یا جیره معمول خود (گروه کنترل) و یا جیره معمول خود به اضافه 50 گرم مکمل CLA (گروه تیمار) دریافت کردند. 1-رنگ رنگ شیر معمولا سفید کدر یا به اصطلاح سفید چینی است که ناشی از انعکاس نور توسط گلبول های چربی وذرات کلوئیدی کازئینات کلسیم و فسفات کلسیم می باشد وقتی که چربی شیر زیاد و به خصوص چربی حاوی مقدار زیادی کاروتن باشد ، رنگ شیر متمایل به زرد گشته ودر مقابل ، شیر کم چربی یا شیری که به آن آب اضافه شده باشد ، به طور خفیفی آبی رنگ به نظر می رسد .

بیشترین چالشهای متابولیکی و بیماری هائی که در گاوهای تازه زا اتفاق میافتد به مصرف جیره هائی مربوط میشود که خیلی ضعیف به خصوص از نظر تأمین انرژی متوازن شده است. برخی گزارش ها حاكی از این هستند كه فحلی، هنگام شفق و در ساعت های روشنایی، اغاز می شوود در حالی كه برخی گزارش ها می گویند كه بیشترین فعالیت سواری، هنگام عصر و شب، رخ می دهد. در این مقاله می خواهیم برخی از عوامل شناخته شده موثر بر از دست رفتن آبستنی را در گاوها بررسی کنیم. 1تا 2 درصد باقیمانده چربی شیر را ترکیباتی نظیر فسفولیپیدها ، استرول ها ،کارتنوئید ها ویتامین های محلول در چربی ((A,D,k,E و به مقدار ناچیزی اسیدهای چرب آزاد تشکیل می دهند.

علاوه بر این تغییر اندازه فولیکول های آزاد شده نیز ممکن است باعثکوتاه شدن چرخه های فحلی و کاهش نرخ آبستنی شود. علاوه بر اين دو، ماده شير در تأمين نيازهاي پروتئيني افراد نيز نقش بسزايي دارد. تأمين مداوم شير با كيفيت مطلوب چيزي است كه توليد كنندگان شيربايد آن را مورد توجه قرار دهند. همان طور که اشاره شد دام برای تولید مناسب به مجموعه ای از مواد غذایی نیاز دارد وبدیهی است که تمامی مواد غذایی مورد نیاز دریک نوع علوفه بطور کامل یافت نمی شود لذا برای برطرف کردن این کمبود ها تعدادی از مواد غذایی با یک ترکیب معین ومقدار مشخص پس ازآسیاب کردن با هم مخلوط وخوراک فشرده شده جدیدی که اصطلاحاً کنسانتره نامیده می شود تولید می گردد تا حداقل نیاز واحتیاجات نگهداری وتولید را دردام تامین نماید.

2-چربی : چربی در مقایسه با سایر ترکیبات شیر تغییر بیشتری می نماید و مقدار متوسط آن 7/3-5/3 درصد می باشد.98 تا 99 درصد شیر را تری گلیسیریدها تشکیل می دهند که دارای ترکیب ویژه ای می باشند . دامدار گرامی یکی ازمهمترین عوامل مؤثر درسوددهی گله های گاو شیری تغذیه مناسب و صحیح است ، زیرا بیش از نیمی (60 تا 70 درصد ) ازمخارج روزمره هر دامداری صرف هزینه های تغذیه ای شده و از طرفی یکی از مهمترین عواملی که می تواند بر روی مقدار و ترکیبات شیر تاثیر گذار باشد تغذیه است.

بنابراین با توجه به اشتهای کم گاو شیری دراین مرحله، دام باید با کنسانتره و علوفه ای با کیفیت بالا تغذیه شود زیرا زمانی که کیفیت خوراک مصرفی دام بالا باشد دام اشتهای بیشتری جهت مصرف خوراک دارد لذا از تغذیه گاو شیری با مواد غذایی کم ارزش مانند کاه خودداری شود .لازم به یاد آوری است برای داشتن یک گوساله درهر سال گاو شیری باید حداکثر 65 تا70 روز پس از زایش آبستن شده باشد . محصول اصلی تولیدی طرح شیر می باشد و در کنار آن فروش گاوهای نر و همچنین فروش گاوهای ماده ای که بازدهی مناسب ندارند نیز از جمله محصولات طرح می باشد.

بخش اصلی پروتئین های سرمی به ترتیب غلظت موجود در شیر گاو عبارتند از بتا-لاکتوگلوبولین ها آلفا – لاکتا البومین ها ، ایمونوگلوبولین ها و سرم آلبومین که در PH:4/6 به صورت محلول در شیر باقی می مانند. خواص ظاھری شیر: 1-طعم شیر تازه که تحت شرائط ایده آل تولید شده باشد دارای طعمی ملایم و کمی شیرین است که برای ذائقه اکثر مردم مطلوب می باشد .عامل اصلی ایجاد این طعم نسبت بین غلظت لاکتوز و کلر در شیر می باشد . گاوهايي که بسيار ظريف باشند نسبت دور قلم به دور سينه آنها نزديک يا برابر يک پانزدهم می باشد.

0 دیدگاه دربارهٔ «الزامات حسابداری گاو شیری-مشاور مالیاتی-شرکت حسابداری -مشاور مالی -وکیل مالیاتی;

دیدگاهتان را بنویسید